top of page

Møt hundebøndene

Her kan du bli bedre kjent med de flinke folka som steller med dyra på gården.

Mikkel.png

Mikkel Elvåg

Bonde

Mikkel er gårdens opprinnelige bonde. Han startet gården sammen med sin kone Elin i 1981, etter å ha blitt inspirert av sin onkel sin lokale familiegård. Mikkel er opptatt av norsk tradisjonsmat og næringsrik, variert kost. Ikke minst brenner Mikkel også for norsk selvforsyning, utnyttelse av utmarksbeite og at Norge ikke skal gro igjen.

Astrid.png

Astrid Holm

Forlovet med Henrik

Astrid er vegetarianer og utdannet veterinær. Når Astrid først ble kjent med Henrik likte hun ikke tanken av hundeslakt, men har etter hvert blitt mindre militant og respekterer nå vårt valg akkurat som vi respekterer hennes. Astrid spiser også oppdrettsdachs når Henrik ikke spiser opp; det er bedre at maten blir spist opp, eller så døde hunden uten grunn, sier Astrid. Hun står også for alle vegetaroppskriftene med golden melk du kan finne på bloggen og stiller gjerne som modell når vi skal reklamere for puddelull.

Elin.png

Elin Elvåg

Bondefrue

Elin har vært gift med Mikkel siden 1973 og var med å starte gården i 1981. Elin holder seg for det meste til husarbeid, men er også glad i å beskytte gårdsdriften med blogginnlegg og kommentarer på Facebook. Med 42 års erfaring med hundekjøtt er Elin veldig god til å lage perfekte kjøterkaker, saftig chihuahuabryst og langtidsstekte valpelår.

Henrik.png

Henrik Elvåg

Bondesønn

Henrik er odelsgutt på gården og gleder seg til en dag å ta over stafettpinnen fra Mikkel. Han bidrar i hele prosessen fra hunden trykkes ut av tispa til hundekjøttet sendes av gårde til fornøyde kunder. Henrik er opptatt av bærekraft, klimavennlig produksjon og å bruke hele hunden. Henrik har også ansvar for et eget prosjekt pả Elvåg gård der det skal avles frem en mer klimavennlig type mops.

Ragnhild2.png

Ragnhild Ingesen

Budeie

Ragnhild tar en bachelorgrad i HR og personalledelse, driver med kunst på fritiden og liker yoga; faktisk er Ragnhild en gammel venn av Astrid som hun møtte på yogaretreat. På gården har hun sommerjobb som budeie. Ragnhild er veganer, men vi kan leve med det så lenge hun respekterer våre valg og ikke tar ekstra betalt for overtidsarbeid.

bottom of page